Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer onder de indruk van Ilias Boccara


25 augustus 2012 - Ajax nam deze zomer Ilias Boccara over van Paris Saint Germain. De negentienjarige middenvelder maakte tot dusver een uitstekende indruk op trainer Frank de Boer. Boccara heeft de Nederlandse en Franse nationaliteit, internationaal speelt hij zijn wedstrijden voor Oranje odner 19.

Frank de Boer in gesprek met De Telegraaf: "Ik heb hem nu drie keer bij Jong Ajax aan het werk gezien en hij maakte een heel goede indruk. Hij heeft een bepaalde passie, gedrevenheid die niet veel spelers hebben. Hij heeft overal een teen tussen en trekt zijn been nooit terug."

Toch is het niet zo dat De Boer de middenvelder al ziet als een eerste elftal speler voor de korte termijn. De Boer had er ook voor kunnen kiezen om Boccara na het vertrek van Anita naar Newcastle United over te hevelen van Jong Ajax naar het eerste elftal. De Boer: "We laten hem rustig acclimatiseren. Je ziet nu ook in de wedstrijden dat hij na een uur moe wordt. Maar zijn kwaliteiten staan buiten kijf. Bepaalde trainingen zal Ilan er zeker bij komen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!