Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alderweireld volgt Anita en Janssen op


25 augustus 2012 - En zo is Ajax opeens zijn twee reserve-aanvoerders kwijt. Na Vurnon Anita (Newcastle United) trok ook Theo Janssen (Vitesse) de deur in de Amsterdam ArenA dicht. De Boer moest dan ook een nieuwe reserve-aanvoerder aanwijzen.

Trainer Frank de Boer in De Telegraaf: "Ik heb Toby Alderweireld vanochtend (gisteren, red.) gezegd dat hij de nieuwe reserve-aanvoerder is. Hij is in een fase van zijn carrière gekomen dat hij zijn verantwoordelijkheid moet nemen. Dat is een natuurlijk proces. Toby speelt al heel lang in Ajax 1 en is onomstreden."

Siem de Jong zal komend seizoen aanvoerder van Ajax zijn. De band nam hij afgelopen zomer over van Jan Vertonghen die op zijn beurt weer naar Tottenham Hotspur toog.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!