Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boyata verwacht snel akkoord met FC Twente


25 augustus 2012 - FC Twente hoopt de komst van Derdryck Boyata snel af te ronden. De jonge Belgische verdediger moet de opvolger van Douglas worden die op een haar na rond is met Fulham. Boyata zal een jaar van Manchester City worden gehuurd.

De Belgische verdediger Dedryck Boyata en zijn vader Bienvenu Boyata zullen morgen (zondag) naar Nederland komen om de tijdelijke transfer af te ronden. "We hebben al twee goede gesprekken met McClaren achter de rug. McClaren wil Dedryck er graag bij hebben en Dedryck wil graag naar FC Twente, omdat het voor hem nu belangrijk is dat hij aan spelen toekomt. Op dit moment is het zo, dat het FC Twente wordt of niets", aldus vader Bienvenu Boyata in gesprek met De Telegraaf.

Manchester City was lange tijd niet bereid de 21-jarige Boyata te laten gaan. Nu lijkt het er dan eindelijk van te komen. Vorig seizoen verhuurde Manchester City de international al aan Bolton Wanderers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!