Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Janssen voor drie jaar naar Vitesse


25 augustus 2012 - Ajax bereikte vrijdag een mondeling akkoord met Vitesse over de transfersom van Theo Janssen. De middenvelder leek in 'enkele uren' rond te gaan komen met Vitesse. Zo ver is het nog niet gekomen. De transfer wordt na het weekend afgerond.

Theo Janssen zet zijn loopbaan voort bij Vitesse. De In de zomer van 2011 betaalde Ajax nog 1,8 miljoen euro aan FC Twente voor Theo Janssen. Nu neemt Ajax genoegen met een transfersom van 600.000 euro. Janssen, die in Amsterdam nog een jaar onder contract staat, kan in Arnhem voor drie seizoenen tekenen. Iets waarvoor Ajax niet in de weg wilde staan bij de 31-jarige middenvelder.

Ajax-trainer Frank de Boer: "Ik heb altijd gezegd dat Theo door zijn ervaring en kwaliteiten een heel goede speler voor ons is. Maar ik heb hem eerlijk gezegd dat hij niet onomstreden was, dat er meer goede voetballers waren, die ik ook speeltijd wilde geven. Hij vond dat een moeilijke situatie. Theo was in eerste instantie gehaald als verdedigende middenvelder, maar dat is niet geweest wat het moest zijn. Als aanvallende middenvelder heeft hij het heel goed gedaan."

De Boer vervolgt: "We kunnen terugkijken op een vruchtbare samenwerking. Of ik hem iets verwijt? Ik vind het jammer dat hij het gevecht niet aangaat. Maar als hij niet kan leven met de toegenomen concurrentie, heb ik liever iemand die dat wel kan."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!