Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Toverland nieuwe hoofdsponsor Roda JC'


25 augustus 2012 - Gisteren prijkte er een grote 'T' op de shirts van Roda JC toen de club op bezoek ging bij RKC Waalwijk. Roda JC liet weten dat de 'T' refereerde aan het pretpark Toverland maar wilde er verder niets over kwijt.

Volgens Dagblad De Limburger zal Roda JC ook de resterende 31 wedstrijden in de Eredivisie voetballen met een 'T' op het shirt. De krant baseert zich daarmee op 'bronnen'. Volgende week wanneer Roda JC het in het eigen Parkstad Limburg Stadion speelt tegen Willem II zal er door de club verder worden ingegaan op de nieuwe hoofdsponsor. Dan lijkt er ook niet alleen een 'T' op het shirt te staan maar volledig Toverland.

Toverland is een attractiepark in de Noord-Limburgse gemeente Sevenum.Onlangs werd het door ANWB-leden uitgeroepen tot het 'leukste uitje van Nederland'. In de achtertuin van het in Kaatsheuvel gevestigde Efteling (RKC Waalwijk) liet het zich zien aan de rest van Nederland op de shirts van Roda JC.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!