Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Everton wil Heracles na dit seizoen verlaten


25 augustus 2012 - Everton is van plan Heracles Almelo na het lopende seizoen te verlaten. De 29-jarige aanvaller wil in zijn loopbaan nog graag ergens anders voetballen. En zo komt er in de zomer van 2013 een einde aan een dienstverband van zeven seizoenen.

"Ik heb daar lang over nagedacht, het is natuurlijk lastig om deze prachtige club straks te verlaten. Dat wordt makkelijker als we Europees voetbal halen. Dan kan ik de club met een goed gevoel verlaten, heb ik iets achtergelaten, historie geschreven", aldus Everton in gesprek met Voetbal International.

"Ik heb altijd hard gewerkt voor de club, ben clubtopscorer aller tijden in de Eredivisie en we hebben de finale van de KNVB-beker gehaald. Ik ben nu 29 en wil nog wel graag een stapje maken. Europees voetbal spelen met een mooie Nederlandse club of zelfs voor het kampioenschap strijden."

Everton sluit tegenover Voetbal International ook niet uit dat hij gaat voor een lucratief contract in het buitenland. "Aan de andere kant, als er een aanbod komt van een club uit Qatar of Rusland of zo, dan ga ik daar zeker over nadenken. Geld is niet alles, maar wel belangrijk natuurlijk. Daarmee kan ik onze kinderen, we hebben twee zoontjes, een goede toekomst garanderen, zodat ze kunnen studeren."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!