Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen komt bij Udinese uit voor verdediger


25 augustus 2012 - In haar zoektocht naar versterking heeft FC Groningen aangeklopt bij het Italiaanse Udinese. Beide clubs werken al enige tijd samen op andere vlakken maar mogelijk komt er nu ook een speler richting Groningen.

FC Groningen deelt sinds kort haar scout voor Zuid Amerika, Grads Fühler, met de Italiaanse subtopper. Ook op andere vlakken wordt er samengewerkt. Nu zou er volgens Voetbal International ook een speler op de nominatie staan om naar FC Groningen te trekken. Het gaat om de Zweedse verdediger Joel Ekstrand.

De club is al lenger op zoek naar defensieve versterking. Hiervoor waren eerder Peter Wisgerhof (FC Twente) en Timothy Derijck (PSV) in beeld. Transfers liepen spaak op de salariseisen (Wisgerhof) of de transfersom (Derijck). De 23-jarige Ekstrand is nu nadrukkelijk in beeld om de overstap tem aken. Afgelopen seizoen had hij nog 17 basisplaatsen in de Serie A.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!