Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfer Theo Janssen nog niet rond


25 augustus 2012 - De transfer van Theo Janssen naar Vitesse heeft voor de zoveelste keer vertraging opgelopen. "Het probleem ligt niet bij Theo", laat zijn zaakwaarnemer Rob Jansen aan Omroep Gelderland weten.

Jansen vervolgt: "Wij hadden gisteren groen licht en hebben zelfs al handen geschud met Vitesse. Maar het is iets tussen Vitesse en Ajax, terwijl wij gisteren te horen hebben gekregen dat de clubs er al uit zijn. Ik kan niet zeggen waar dat over gaat. Dit is bijzonder vervelend voor Theo. Hij moet al zo lang wachten en nu komt dit er weer bij."

Vitesse zou Janssen na het weekend willen presenteren, maar het is de vraag of dit nu ook gebeurt. De zaak is inmiddels al bijna net zo gecompliceerd als de transferperikelen rond Alexander Büttner. De affaire sleept zich nu al een maand voort.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!