Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht vergeet te winnen


25 augustus 2012 - PEC Zwolle pakt vandaag op bezoek bij FC Utrecht een punt. Lange tijd leek het daar niet op. Door een laat doelpunt van PEC Zwolle van Darryl Lachman liet FC Utrecht de drie punten uit haar handen glippen.

Groots was het in de Domstad allerminst. Bij rust was het dan ook niet verrassend 0-0. Na rust ging de doelman van PEC Zwolle opvallend in de fout en FC Utrecht strafte dit direct af. Het was Edouard Duplan die de score namens de thuisploeg opende.

FC Utrecht leek een makkelijke zege te boeken en verkreeg een groot aantal mogelijkheden op de 2-0. Een tweede treffer bleef echter uit. Zeven minuten voor tijd ging PEC Zwolle alsnog aan de haal met een punt toen Lachmann de 1-1 binnen kopte.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!