Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax heeft geen kind aan NAC Breda


26 augustus 2012 - Ajax had geen kind aan NAC Breda. De ploeg van Frank de Boer won met 5-0 van de Brabanders en namen daarmee de koppositie over van RKC Waalwijk. Ajax behaalde 7 punten uit 3 duels en heeft een doelsaldo van 13 voor en 3 tegen.

Was Ajax nu zo sterk of NAC Breda zo zwak? Dat werd nu niet echt duidelijk na het zien van de wedstrijd tussen beide clubs. Al na twee minuten spelen opende Siem de Jong, die opnieuw Sigthorsson in de spits verving, de score. Toen na elf minuten spelen aankoop Moisander er ook nog eens 2-0 van maakte was van een wedstrijd geen sprake meer.

Nog voor rust maakte Sana de 3-0. Na rust kwam Ajax nog twee keer tot scoren. Een stiftje van Serrero was de mooiste treffer van de avond. In de blessuretijd van het duel maakte aanvoerder Siem de Jong zijn tweede van de avond.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!