Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sulejmani laat niets los over toekomst


26 augustus 2012 - Miralem Sulejmani koste Ajax een aantal jaar geleden maar liefst 16,25 miljoen euro. Nog altijd een record voor de Amsterdammers. De mogelijkheid bestaat dat Sulejmani volgend jaar transfervrij de deur uit loopt. Het contract met de Servische aanvaller loopt namelijk af.

De 23-jarige aanvaller in gesprek met AT5: "Op dit moment heb ik nog niks besloten. Ik wil niks kwijt over mijn toekomst, want in het voetbal weet je nooit wat er gebeurt. Ik houd het voor mezelf en ik praat nergens over. Maar ik denk niet aan andere clubs. Ik concentreer me op Ajax en het volledig fit worden na mijn blessure. Misschien wil ik wel met Ajax voor de derde keer op rij kampioen worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!