Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen doelpunten bij AZ - Heerenveen


26 augustus 2012 - AZ en SC Heerenveen kwamen vanmiddag niet tot scoren in het AFAS Stadion. Beide teams hadden aanvallende intenties maar een doelpunt zat er vandaag in Alkmaar dus niet in.

De afronding liet te wensen over. Zo waren in de eerste helft Falkenburg en Altidore (zijn inzet eindigde op de lat) dichtbij de openingstreffer voor de thuisploeg. Ook SC Heerenveen liet zich gelden maar vond elke keer AZ-doelman Esteban op haar weg.

Na rust was AZ sterker en kreeg het uitstekende kansen via Maher, Elm, Beerens en Viergever. Ook nu wilde het doelpunt maar niet vallen. Een rode kaart van Gudmunsson, acht minuten voor tijd voor een harde tackle, zorgde er voor dat SC Heerenveen in de slotfase het initiatief had.

Een goede generale voor de Europa League is het voor beide teams niet. SC Heerenveen moet donderdag een 2-0 nederlaag tegen Molde ongedaan maakte. Dat geldt ook voor AZ dat in de eerste wedstrijd met 1-0 verloor van Anzhi.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!