Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kansenmissend Feyenoord wint in Almelo


26 augustus 2012 - Feyenoord maakte het zichzelf vandaag in Almelo bijzonder lastig maar won wel. De ploeg van Ronald Koeman won op het kunstgras van het Polman Stadion met 2-1 van Heracles Almelo. Door de zege nestelt Feyenoord zich samen met Ajax en RKC Waalwijk aan de kop van de Eredivisie.

Lange tijd was het onzeker of het duel in Almelo wel door kon gaan. De forse regenval leek het veld onbespeelbaar te hebben gemaakt. Met man en macht werd het veld echter speelklaar gemaakt. Spelers ondervonden geen enkele hinder van de hoosbuien die toch maar enkele uren geleden plaatsvonden.

Feyenoord was in de eerste helft heer en meester. Al vroeg in het duel werd het 0-1 door Daryl Janmaat die goed kon combineren met Ruben Schaken. In de eerste helft viel ook de 0-2, die kwam op naam van Lex Immers. Daarmee scoorde de Hagenaar eindelijk zijn eerste treffer in het shirt van Feyenoord.

De score van Feyenoord had echter veel hoger moeten uitvallen. Sekou Cisse miste bijvoorbeeld twee levensgrote kansen waaronder een strafschop. Na een overtreding op hem zelf ging Cisse zelf achter de bal staan. De onderkant van de lat weerhield hem van de 0-3. Daarom was de tweede helft zeker nog interessant om te zien.

Al snel in het duel kwam Heracles terug in het duel. Een droge vrije trap van Lerin Duarte werd door alles en iedereen inclusief doelman Erwin Mulder gemist. Een stormloop kwam op het doel van Feyenoord. De Rotterdammers mochten Erwin Mulder danken dat Heracles niet op gelijke hoogte kwam.

Aan de andere kant waren er ook opnieuw grote kansen voor Feyenoord. Onder andere Immers en de invallers Fernandez en Singh hadden grote mogelijkheden om het duel op slot te gooien. Gescoord werd er niet meer en zodoende kon Feyenoord weer drie punten bijschrijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!