Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente spaart NEC en zichzelf


26 augustus 2012 - FC Twente blijft de enige ploeg in de Eredivisie zonder puntverlies. De ploeg van Steve McClaren won op bezoek in De Goffert met 1-3 van NEC. Bij rust stond FC Twente al met 0-3 voor.

Recordaankoop Dusan Tadic speelde opnieuw een voorname rol in de score van FC Twente. Tadic stelde vandaag Castaignos en Bulykin in staat om de 0-1 en 0-2 aan te tekenen. Bij rust stond het 0-3 door een benutte strafschop van Leroy Fer. De middenvelder, opgenomen in de voorselectie van het Nederlands Elftal, scoorde met een panenka.

NEC kon net zoals vorige week tegen NEC geen enkele vuist maken. FC Twente geloofde het in de tweede helft wel met het oog op de Europa League-ontmoeting tegen Bursaspor van aanstaande donderdag. FC Twente moet in die wedstrijd een opgelopen 3-1 achterstand goed zien te maken. In de slotfase van het duel scoorde Evander Sno nog de 1-3 maar echt moeilijk werd het voor FC Twente niet meer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!