Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wint ook in Tilburg


26 augustus 2012 - Vitesse is terug te vinden in de top van de Eredivisie. De ploeg van Fred Rutten pakte vandaag drie punten op bezoek bij Willem II. Het werd 0-2. Daarmee heeft Vitesse 7 punten uit 3 duels, evenveel als Ajax, Feyenoord en RKC Waalwijk.

Vitesse moest ook deze week op bezoek bij een promovendus. Nadat het vorige week een benauwde 0-1 zege boekte op PEC Zwolle was het nu de beurt aan Willem II. Bij rust stond het in Tilburg al 0-1 door een goal van Jonathan Reis. De Braziliaanse aanvaller had daarnaast een grote kans om zeep gebracht. De allergrootste kans vna de eerste helft was echter voor Willem II-speler Vossebelt. De middenvelder schoot echter van dichtbij over.

Na rust vergat Vitesse lange tijd het duel op slot te gooien door de 0-2 te maken. Onder andere Ibarra en Van Ginkel hadden de kans daartoe. Uiteindelijk was het Jonathan Reis die met zijn tweede treffer van de middag de 0-2 aantekende. Dat zou in Tilburg ook de eindstand zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!