Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV eenvoudig langs FC Groningen


26 augustus 2012 - De laatste wedstrijd van deze speelronde was FC Groningen - PSV. PSV maakte geen fout en blijft in het spoor van de topposities. Het duel in de Euroborg eindigde in 1-3.

PSV was in Groningen de betere ploeg maar het was lange tijd wachten op een doelpunt. Die viel uiteindelijk vlak voor rust door een goal van Huntchinson. PSV kwam enkele minuten later nog goed weg. Leandro Bacuna schoot keihard op de lat.

Na rust liep PSV weg van FC Groningen door goals van Mertens ('72) en Depay ('84). Mertens strafte een fout van Van Dijk af terwijl invaller Depay slalommend alleen voor Luciano op dook. Schet redde vlak voor tijd de Groningse eer.

Voor PSV was het opnieuw een goede wedstrijd nadat het afgelopen donderdag al Zeta in Montenegro met 5-0 ana de kant zette. FC Groningen wacht na drie duels nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!