Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wisgerhof gaat voor zijn kans bij FC Twente


26 augustus 2012 - Peter Wisgerhof gaat voor zijn kansen bij FC Twente. De 32-jarige verdediger heeft besloten niet in te gaan op de flirt van FC Groningen.

'Ik heb Groningen afgezegd omdat ik voor mijn kansen bij FC Twente wilde blijven gaan', aldus Wisgerhof in gesprek met NuSport. 'Ik leg me namelijk niet zomaar neer bij deze situatie, hoe moeilijk die ook voor me is. Je ziet aan de wedstrijd tegen NEC immers weer hoe veranderlijk de voetballerij kan zijn.'

Jarenlang was Wisgerhof een vaste waarde. Trainer Steve McClaren geeft dit seizoen de voorkeur aan een centraal duo van Douglas en nieuweling Bjelland. De komende periode lijken er weer speelkansen voor Wisgerhof te zijn. Bjelland moest vandaag met een enkelblessure gewisseld worden terwijl Douglas op korte termijn naar Engeland lijkt te verkassen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!