Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax en Fulham eens over Danny Hoesen'


26 augustus 2012 - Ajax staat op het punt zich te versterken met Danny Hoesen, zo meldt De Telegraaf. Onze 21-jarige landgenoot staat onder contract bij Fulham maar maakte op huurbasis bij Fortuna Sittard indruk in de Jupiler League

Wanneer alle mondelinge afspraken op papier zijn gezet dan tekent Hoesen een driejarig contract met een optie voor nog een extra seizoen. Aanvankelijk zal Hoesen aansluiten bij Jong Ajax. Danny Hoesen doorliep de jeugdopleiding van Fortuna Sittard. In 2008 was het Fulham dat de aanvaller aantrok. De afgelopen twee jaar werd Hoesen verhuurd aan respectievelijk HJK Helsinki en Fortuna Sittard.

Het is onbekend wat Ajax betaald voor Hoesen. Duidelijk is wel dat het gaat om een transfersom van 'enkele tonnen'. Om die reden haakte eerder deze zomer VVV Venlo en Roda JC af. Onlangs verlengde Hoesen nog zijn contract bij Fulham.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!