Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw problemen rond transfer Theo Janssen


26 augustus 2012 - Theo Janssen reed al dagen naar Amsterdam met het idee dat het de laatste keer was. En vrijdag leek de transfer van Ajax naar Vitesse rond.

Maar de clubs zijn er toch nog niet uit, zo meldt Omroep Gelderland. Probleem is een afspraak over een premie die Ajax wil incasseren, als de transfer voor een bepaald tijdstip zou hebben plaatsgevonden. Die termijn is overschreden en dus wil Vitesse-clubbaas Merab Jordania een ton minder betalen dan de vraagprijs van zes ton, waarover de clubs vrijdag overeenstemming hadden bereikt.

Ajax gaat hiermee niet akkoord en mede daardoor is de transfer van Janssen vooralsnog geen feit. Ook het mondelinge akkoord dat is gesloten tussen Janssen en Vitesse staat nog niet op papier. De 31-jarige Arnhemse middenvelder heeft al een flinke concessie gedaan door salaris in te leveren. De transfersoap duurt tot ergernis van Janssen en Vitesse-trainer Fred Rutten nu al meer dan een maand.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!