Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adam Maher wil niet meer weg bij AZ


27 augustus 2012 - Adam Maher flirtte eerder deze transferperiode nog openlijk met een vertrek bij AZ om aan de slag te gaan bij PSV. De middenvelder hoeft nu niet zo nodig meer weg. Wel hoopt de kleine middenvelder nog op de komst van een defensieve middenvelder.

Door het vertrek van Rasmus Elm (CSKA Moskou) moet Maher nu in een meer controlerende rol spelen. "Ik heb het gevoel dat ik op '10' belangrijker kan zijn voor het team", aldus Maher in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik heb vernomen dat de club nog steeds op zoek is naar een vervanger voor Rasmus Elm. Ik hoop dat dat doorgaat, zodat ik weer op een aanvallender positie kan voetballen."

De negentienjarige Maher heeft een vertrek bij AZ definitief uit zijn hoofd gezet. "Ik blijf nog een jaar", zo besloot hij het gesprek met het Algemeen Dagblad.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!