Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frans avontuur voor Gregory van der Wiel?


27 augustus 2012 - Er gloort toch nog een beetje hoop voor Gregory van der Wiel. De international wordt in het geruchtencircuit in verband gebracht met het kapitaalkrachtige Paris Saint-Germain.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft de zaakwaarnemer van Gregory van der Wiel, Mino Raiola, al contact gehad met Paris Saint-Germain om de belangstelling van de club te polsen. Eerder deze zomer deed Raiola al succesvol zaken met de kapitaalkrachtige Franse topclub toen Paris Saint-Germain zowel Thiago Silva als Zlatan Ibrahimovic overnam van AC Milan. Beide spelers zijn cliënten van Raiola.

Zaakwaarnemer Mino Raiola wil de interesse in het Algemeen Daglad niet bevestigen: "Ik ben met veel clubs in gesprek maar er is nog niets concreet." Van der Wiel heeft een aflopend contract bij Ajax en weigert dat te verlengen. Voor alle partijen is een transfer in de laatste dagen van de transfermarkt de best denkbare optie. Van der Wiel loopt anders volgend jaar zomer transfervrij de deur uit. Paris Saint-Germain is het seizoen in Frankrijk met drie remises belabberd begonnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!