Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord: 'Geen hoop op komst spits'


27 augustus 2012 - De hele transferperiode was duidelijk dat Feyenoord op zoek was naar een aanvaller. Financieel is er nog altijd weinig mogelijk in Rotterdam-Zuid, de clubleiding is ook nog eens kieskeurig als het gaat om wat voor type speler er naar De Kuip moet komen.

Technisch directeur Martin van Geel heeft de fans van Feyenoord dat er ernstig rekening moet worden gehouden met het feit dat de club geen aanvaller meer zal aantrekken. Het gebrek aan scorend vermogen werd dit seizoen al duidelijk in de dubbele ontmoeting met Dinamo Kiev. Feyenoord kreeg kans op kans maar komt maar moeilijk tot scoren.

"Een tiental haalbare spitsen mist de kwaliteit en van de zes gewilde aanvallers zijn er inmiddels drie (Dirk Kuyt, Luc Castaignos, Romelu Lukaku, red.) afgevallen en zijn de overige drie of te duur of willen ze liever niet naar Feyenoord", zegt Van Geel in gesprek met De Telegraaf. "Helemaal opgeven doe ik pas op 31 augustus, omdat onder druk alles vloeibaar wordt, maar ik denk dat we het de eerste seizoenshelft met deze selectie moeten doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!