Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hoesen: 'Als klein jongetje droom je hiervan'


27 augustus 2012 - Ajax verraste vriend en vijand met het nieuws dat het Danny Hoesen overnam van Fulham. De 21-jarige aanvaller maakte het afgelopen seizoen op huurbasis indruk bij Fortuna Sittard.

"Ongelooflijk. De grootste club van Nederland", aldus Hoesen in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als klein jongetje droom je hiervan. Ik kon ook in eerste instantie amper geloven dat Ajax interesse in mij had, maar nadat ik met Marc Overmars had gesproken wist ik dat het serieus was. Voor welke positie ik ben gehaald?Voor de spitspositie, is me verteld. Ik weet wat ik kan. Ik moet wennen aan het niveau, maar met betere voetballers om me heen hoop ik me snel aan te passen."

Hoesen scoorde het afgelopen seizoen in dienst van Fortuna Sittard 13 keer in 33 duels. Een groot aantal clubs uit de Eredivisie had de voorbije periode interesse maar haakten af op de vraagprijs van Fulham. Ajax had daar geen moeite in en legde Hoesen voor drie jaar met een optie op een extra jaar vast.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!