Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Servische rechtsback voor Vitesse'


27 augustus 2012 - Theo Janssen is nog altijd niet van Vitesse. Ondertussen zijn de ambitieuze Arnhemmers ook voor andere posities op zoek naar versterking. Vitesse zou volgens Servische media dichtbij een akkoord zijn met de jeugdinternational Nikola Aksentijevic.

De negentienjarige rechtsback zou Vitesse volgens Servische media ruim 2 miljoen euro moeten kosten. Aksentijevic heeft nog een doorlopend contract bij Partizan Belgrado waar hij het afgelopen jaar 25 keer op het hoogste niveau in eigen land speelde. In totaal speelde hij al 50 keer voor Partizan Belgrado. Naast rechtsback kan de speler ook uit de voeten als verdedigende middenvelder.

De vraag is voor welke positie Vitesse de speler als versterking ziet. Voor de rechtsbackpositie is Frank van der Struijk weggevallen met een blessure. Yasuda is daar nu zijn vervanger. Daarnaast werd er nog geen vervanger aangetrokken voor Anthony Annan die na zijn huurperiode terugkeerde naar Schalke 04.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!