Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC haakt af voor Plet en praat met Anderlecht


27 augustus 2012 - NEC heeft niet langer interesse in Glynor Plet. Al enige tijd was er een akkoord tussen NEC en FC Twente over een verhuurperiode maar Plet had zelf weinig trek in een overgang. NEC is inmiddels al in gesprek met alternatieven.

Lange tijd leek er niets aan de hand en zou Plet de overstap gaan maken naar NEC. Plet begon het seizoen bij FC Twente als eerste spits maar kon na de komst van Bulykin en Castaignos vertrekken. NEC was direct serieus maar nadat SC Heerenveen zich ook had gemeld had Plet zijn zinnen gezet op een Fries avontuur. FC Twente wilde de speler echter helemaal niet kwijt aan SC Heerenveen. En nu haakt NEC dus af. Trainer Alex Pastoor in De Telegraaf: "Wij zijn niet geïnteresseerd in spelers die niet graag naar NEC toekomen".

NEC zit echter niet stil en is met Anderlecht in gesprek over een huurperiode van Dalibor Veselinovic. Vorig jaar scoorde de Servische aanvaller op huurbasis bij Kortrijk 11 keer in de Belgische competitie. Ook komend seizoen hoeft de 1.96 meter lange Veselinovic niet op veel speelminuten in Brussel te rekenen. Anderlecht is dan ook van plan de spits opnieuw te verhuren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!