Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Delegatie Celtic onder indruk van Van Duinen


27 augustus 2012 - VVV Venlo hoopt nog deze transferperiode afscheid te nemen van Maya Yoshida zodat het nog een mooie transfersom kan opstrijken. De Japans international wordt door VVV Venlo bewust aan veel clubs gelinkt maar tot concrete interesse is dat nog niet gekomen.

Afgelopen weekend was er wel een zware delegatie in De Koel om Yoshida te bekijken in het duel VVV Venlo - ADO Den Haag (2-4). Onder andere hoofdscout John Park was in Venlo om de wedstrijd te bekijken. Het was echter niet Yoshida die alle belangstelling naar zich toe trok, ook de twintigjarige Mike van Duinen verdween in het notitieblok van menig scout.

ADO Den Haag-speler Van Duinen scoorde in het treffen tussen VVV Venlo en ADO Den Haag eenmaal en zorgde ook voor twee assists.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!