Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk bekijkt fitheid Nourdin Boukhari


27 augustus 2012 - Nourdin Boukhari krijgt de kans zich te bewijzen bij RKC Waalwijk. De clubloze aanvaller zal een aantal dagen op proef zijn bij het team van trainer Erwin Koeman. Boukhari zit op dit moment zonder club.

Indien de 32-jarige Boukhari laat zien dat hij fit is dan kan hij op amateurbasis aan de slag in Waalwijk. Dat meldt het Brabants Dagblad. Eerder trok RKC Waalwijk al Theo Lucius op amateurbasis aan. Boukhari was sinds maart 2012 actief voor NAC Breda. Hij speelde in zijn derde periode bij NAC Breda 10 duels en scoorde 2 keer.

Boukhari stond eerder onder contract bij Sparta Rotterdam, Ajax, FC Nantes, AZ, Al-Ittihad, Kasimpasa en Wisla Krakow. RKC Waalwijk is het met Vitesse ook eens over Mads Lieder. Een aantal investeerders hikt de kleine transfersom op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!