Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse neemt afscheid van twee aanvallers


27 augustus 2012 - Vitesse contracteerde Theo Janssen maar liet vandaag ook twee spelers gaan. Aanvaller Mads Lieder werd verkocht aan RKC Waalwijk terwijl Adnane Tighadouini verhuurd wordt aan SC Cambuur.

Mads Lieder (22) verruilde in januari nog de amateurs van van Purmersteijn voor een profavontuur bij Vitessse. In Arnhem kwam het tot drie invalbeurten maar dit seizoen hoefde Lieder niet op veel te rekenen. RKC Waalwijk was de aanvaller nog niet vergeten. Met behulp van investeerders maakt het nu een kleine transfersom over aan Vitesse. Lieder ondertekende zelf een tweejarig contract.

Daar bleef het niet bij. Adnane Tighadouini wordt namelijk door Vitesse opnieuw verhuurd aan een club uit de Jupiler League. Vorig jaar stalde Vitesse de aanvaller bij FC Volendam, dit seizoen wordt het SC Cambuur. De aanvaller was deze zomer nog actief op de Olympische Spelen met Marokko. Tighadouini debuteerde in het seizoen 2010-2011 bij Vitesse maar wist nog niet door te breken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!