Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Assaidi: 'Liverpool had al langer interesse'


28 augustus 2012 - Oussama Assaidi verraste vriend en vijand met zijn transfer van SC Heerenveen naar Liverpool. De buitenspeler zat afgelopen zondag nog niet bij de wedstrijdselectie van Liverpool tegen Manchester City. Komend weekend is er een nieuwe kans wanneer Liverpool Arsenal ontvangt.

Assaidi wist al langer dat Liverpool belangstelling had. Lange tijd leek Ajax de enige club die interesse had. Assaidi wist wel beter. De Amsterdammer in gesprek met Sport1: 'Ik heb het stilgehouden, niemand wist ervan. Alleen mijn familie wist het.' In Liverpool kreeg de aanvaller rugnummer 11.

De Marokkaans internastional vervolgde: 'Op een gegeven moment kreeg ik te horen dat ze mij graag wilden hebben en dat de technisch directeur naar Nederland wilde komen om met mij te praten. Dat vond ik fijn, want Liverpool is een hele grote club. Trainer Brendan Rodgers zei dat ik een kruis moest zetten door Ajax en dat hij me graag wilde hebben.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!