Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Agent Douglas: 'Geen transfer naar Fulham'


28 augustus 2012 - Fulham wordt niet de volgende club in de loopbaan van Douglas. Dat meldt een woordvoerder van diens zaakwaarnemer in De Telegraaf. Rodrigo da Silveira van MP9 Sports is de rechterhand van Douglas' zaakwaarnemer Marcos Paulo Ribeiro die de Engelse taal niet machtig is.

Rodrigo da Silveira in gesprek met De Telegraaf: "Wij zitten niet in Londen en gaan niet naar Londen. Wij zijn bij Douglas in Enschede en zijn ook niet in onderhandeling met Fulham. Douglas zal donderdag tegen Bursaspor gewoon weer op het veld staan. Douglas heeft het prima naar zijn zin bij FC Twente en wil dit seizoen gewoon blijven."

Het is een scenario dat FC Twente vreest. Douglas zou dan immers de club volgend jaar transfervrij kunnen verlaten. De Braziliaanse verdediger wordt vertegenwoordigd door een aantal zaakwaarnemers die allemaal moeten meedelen met een eventuele transfer. Wanneer Douglas volgend jaar transfervrij vertrekt is het alleen de jeugdvriend van de verdediger, Marcos Paulo Ribeiro, die zal meedelen.

Er is echter nog hoop dat het een en ander goed komt. FC Twente wil zelf namelijk Boyata op huurbasis van Manchester City overnemen. The Citizens willen zelf alleen zaken doen als ze er in slagen zelf nog een verdediger aan te trekken. Fabricio Coloccini (Newcastle United) is nadrukkelijk in beeld. Mocht de Argentijnse verdediger bij The Magpies vertrekken dan is Douglas de voornaamste kandidaat hem op te volgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!