Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Douglas verwacht geen transfer meer


29 augustus 2012 - Douglas verwacht niet meer dat hij FC Twente deze transferperiode verlaat voor Fulham of Newcastle United. De aankomend international werd de gehele transferperiode in verband gebracht met een overgang naar de Premier League maar dat lijkt uiteindelijk nergens op uit te lopen.

Een probleem is dat een groot aantal zaakwaarnemers moeten meedelen in een eventuele transfer. Zijn jeugdvriend en eerste zaakwaarnemer Marcos Paulo Ribeiro geeft echter de voorkeur aan een seizoen langer bij FC Twente waardoor hij samen met de verdediger alle inkomsten bij een lucratief contract ontvangt. Volgend jaar is Douglas immers transfervrij .

FC Twente gaat nog altijd uit van een transfer in de laatste dagen van de transfermarkt. Vrijdag sluit de transfermarkt en verrassingen worden verwacht. Fulham beschikt straks ook over de nodige financiële slagkracht als het Moussa Dembele daadwerkelijk weet te verkopen aan Tottenham Hotspur voor een bedrag van 17 a 18 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!