Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

IJslandse versterking voor NEC


29 augustus 2012 - NEC heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met Victor Palsson. De IJslandse middenvelder wordt gehuurd van het Amerikaanse New York Red Bulls. In Nijmegen krijgt de 21-jarige middenvelder rugnummer 19.

Op jonge leeftijd maakte Palsson al de overstap vanuit IJsland naar het Deense AGF. In Denemarken maakte Palsson zo veel indruk dat de overstap naar Liverpool volgde. In de Engelse havenstad kon Palsson het niet maken. Onder andere via het Schotse Hibernian belandde hij in de Amerikaanse profcompetitie MLS bij New York Red Bulss.

Technisch Directeur Carlos Aalbers over de transfer op de website van NEC: "Victor Palsson is een fysiek sterke controlerende middenvelder die zich binnen de Nederlandse voetbalstijl verder kan ontwikkelen. Door de langdurige blessure van Youri Loen hebben we ook deze positie weer kunnen invullen en brengen de selectie daarmee op 24 spelers en 4 keepers."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!