Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hoffenheim: 'Ook Braafheid moet inleveren'


30 augustus 2012 - TSG 1899 Hoffenheim is bereid tijdelijk afscheid te nemen van Edson Braafheid. De Bundesligaclub wil dan echter dat Braafheid zelf ook gaat inleveren. FC Twente, Vitesse en het Racing Genk van Mario Been hebben interesse in de linkspoot.

Voor FC Twente is een transfer overigens alleen mogelijk als het er nog in slaagt in de laatste dagen van de transfermarkt afscheid te nemen van Douglas. De Braziliaanse verdediger wordt al de gehele transferperiode in verband gebracht met een vertrek maar van een transfer is het tot op heden niet gekomen.

Mocht Douglas vertrekken dan zal FC Twente zich op huurbasis versterken met Dedryck Boyata (Manchester City) en vermoedelijk dus ook Edson Braafheid.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!