Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Europese campagne AZ eindigt vanavond


30 augustus 2012 - In navolging van SC Heerenveen en Feyenoord is ook AZ uit gevoetbald in Europa. Verloor AZ vorige week in Moskou nog maar met 1-0 van Anzhi, vandaag werd het 0-5 voor de miljoenenploeg van Guus Hiddink. De grootste Europese thuisnederlaag in de historie van AZ.

AZ ging nog wel met zo'n goed gevoel de wedstrijd in. AZ had de overtuiging dat er vandaag in het eigen AFAS Stadion iets te behalen viel. Anzhi maakte aan al die speculaties al snel een eind. Na zestien minuten spelen was het Mbark Boussoufa die de score opende. Hierdoor zou AZ in het restant van het duel drie keer moeten scoren om de groepsfase te kunnen behalen.

In Alkmaar zou Samuel Eto'o vlak voor rust nog de 0-2 aantekenen. Lange tijd bleef deze stand op het scorebord staan. Pas in de laatste tien minuten moest AZ nog drie doelpunten incasseren. Traoré, Carcela en Lachialov waren de doelpuntenmakers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!