Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Pelle naar Feyenoord, Cabral vertrekt'


30 augustus 2012 - Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, wacht nog een drukke laatste dag van de transfermarkt. Feyenoord hoopt Graziano Pelle op huurbasis over te nemen van Parma terwijl Jerson Cabral bij de club lijkt te vertrekken.

Feyenoord is al langer op zoek naar aanvallende versterking. Flirts met Luc Castaignos, Romelu Lukaku en John Guidetti liepen op niets uit. Feyenoord is nu uitgekomen bij Graziano Pelle die op zoek is naar eerherstel. Met Pelle krijgt Feyenoord wel een aanspeelpunt, iets wat de selectie van Ronald Koeman nu ontbeert.

Ondertussen lijkt Jerson Cabral uit Rotterdam-Zuid te vertrekken. De buitenspeler tekende vorig seizoen nog voor 7 goals en 8 assists. Dit seizoen zat Cabral geregeld op de tribune ondanks dat hij volledig fit is. Naar de mening van Ronald Koeman laat Cabral te weinig zien op de trainingen. Al eerder kwam Cabral negatief in het nieuws vanwege een gebrek aan disicipline.

Swansea City biedt uitkomst voor de betrokken partijen en is bereid 1,25 miljoen euro aan Feyenoord te betalen. Feyenoord is bereid zaken te doen om de financiele situatie verder op orde te krijgen. Cabral heeft in Rotterdam nog een contract tot eind dit seizoen en zou anders transfervrij de deur uitlopen. Vorig jaar probeerde Feyenoord nog tevergeefs het contract met Cabral te verlengen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!