Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vier clubs hopen op Gregory van der Wiel


31 augustus 2012 - De kans is aannemelijk dat Gregory van der Wiel op de laatste dag van de internationale transfermarkt alsnog een transfer maakt. De rechtsback van Ajax en Oranje staat in de belangstelling van een viertal clubs.

Internazionale, AC Milan, Napoli en Paris Saint-Germain hebben alle interesse in de rechtsback. Geen enkele club is bereid de vraagprijs van Ajax te betalen. Wil Ajax dan ook Van der Wiel verkopen dan zal het haar vraagprijs moeten laten zaken.

Gregory van der Wiel heeft bij Ajax nog een contract tot volgend jaar zomer (2013). Indien Ajax er deze transferperiode niet in slaagt om Van der Wiel te verkopen dan is de kans groot dat de rechtsback volgend jaar zomer transfervrij de deur uit loopt. 'Er komt meer en meer interesse en die begint serieuze vormen aan te nemen', zegt Ajax-directeur voetbalzaken Marc Overmars in gesprek met De Telegraaf.

Ondertussen heeft Dico Koppers besloten om voor zijn kansen bij Ajax te gaan. Ajax had Koppers graag elders ervaring op willen laten doen. Koppers wil niet worden verhuurd.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!