Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wilfried Bony woedend op Vitesse


31 augustus 2012 - Wilfried Bony is totaal niet te spreken over de handelswijze van Vitesse. De Arnhemmers kwamen in eerste instantie met Aston Villa tot een akkoord over een verhuur met optie tot koop. Later gaf Vitesse te kennen Bony alleen nog maar te willen verkopen.

Bony tegenover De Telegraaf: " Deze club maakt me compleet gek. Ze hebben mij gisteren een overstap naar Aston Villa door de neus geboord." Zaakwaarnemer Francis Kacou vult aan. "Wilfried is doodongelukkig bij Vitesse. Hij heeft zich vanmorgen wel voor de training gemeld, omdat hij een professional is. Aston Villa wilde hem voor dit seizoen huren met een optie tot koop. Dat zou Vitesse bijna tien miljoen gaan opleveren. Gistermorgen ging Vitesse daarmee akkoord, maar 's avonds zeiden ze dat alleen een verkoop bespreekbaar was. We hadden alles al geregeld en stonden klaar voor vertrek naar Birmingham. Ongelofelijk."

Kacou vervolgt: "Wilfried moet vertrekken bij Vitesse. Hij is toe aan een nieuwe uitdaging op een hoger niveau. Anders verliest hij zijn plaats in de nationale ploeg. Dit Vitesse zegt ambitieus te zijn, maar daar merk ik niks van. Wilfried wordt omringd door slechte spelers waardoor hij zich niet verder kan ontwikkelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!