Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schalke bevestigt komst Ibrahim Afellay


31 augustus 2012 - Ibrahim Afellay gaat definitief aan de slag bij Schalke '04. Daarmee wordt Afellay een ploeggenoot van collega-international Klaas Jan Huntelaar. Schalke '04 huurt de middenvelder van FC Barcelona.

De overgang hing al langer in de lucht maar wordt nu ook officieel door Schalke '04 aangekondigd. In Gelsenkirchen wordt Afellay herenigd met Huub Stevens, beide werkten eerder samen bij PSV. Afellay kon bij FC Barcelona geen vaste plaats veiligstellen nadat hij was teruggekomen van een zware knieblessure.

FC Barcelona heeft vertrouwen in de kwaliteiten van Afellay maar is er van overtuigd dat de middenvelder speelminuten moet opdoen. In Barcelona is dat dit seizoen niet mogelijk. Om die reden heeft FC Barcelona ingestemd met een tijdelijk vertrek van Afellay maar kon Schalke '04 geen optie tot koop bedingen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!