Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en FC Twente bijna rond over spelersruil


31 augustus 2012 - Wesley Verhoek ontbrak vandaag op de training van FC Twente. De aanvaller staat op het punt te tekenen bij Feyenoord. Jerson Cabral bewandelt de tegenovergestelde weg. Feyenoord en FC Twente zouden met gesloten beurzen hebben gehandeld.

Jerson Cabral leek gisteren nog naar de Premier League te verkassen. Het Swansea City van Michel Vorm, Kemy Agustien en Jonathan de Guzman had interesse en bracht ook een bod uit van 1,25 miljoen euro. Cabral, die niet opschieten met trainer Ronald Koeman, gaf de voorkeur aan een binnenlandse transfer.

De overgang raakte in een stroomversnelling toen FC Twente bij Feyenoord aanklopte en Wesley Verhoek als ruimiddel aanbood. Verhoek heeft de hoge verwachtingen in Enschede niet kunnen inlossen na zijn komst begin dit jaar. Een terugkeer naar zijn oude woonplaats Den Haag en spelen bij Feyenoord zou ook zijn loopbaan nieuw leven in kunnen blazen.

Er lijken overigens meer spelers bij FC Twente te vertrekken. Douglas is nog altijd in Enschede en lijkt aan te blijven. Het jonge aanvallende talent Chris David vertrekt echter wel. De aanvaller is op weg naar Londen voor een medische keuring bij Fulham.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!