Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en FC Twente mogen hopen op overwintering


31 augustus 2012 - In Monaco is geloot voor de groepsfase van de Europa League. Na gisteravond zijn er nog twee Nederlandse deelnemers: PSV en FC Twente. Beide waren op basis van hun prestaties van de afgelopen jaren groepshoofd.

PSV treft in Groep G het Italiaanse Napoli, het Oekrainse Dnipro en het Zweedse AIK Stockholm. De nummers 1 en 2 van elke poule gaan Europees overwinteren. Dat moet op papier geen probleem zijn voor PSV dat met Napoli lijkt te gaan strijden om de groepswinst. AIK Stockholm baarde overigens opzien in de vierde voorronde van de Europa League door CSKA Moskou uit te schakelen. PSV is dus gewaarschuwd.

FC Twente zit in Poule L met Hannover '96 (Duitsland), Levante (Spanje) en Helsingborg (Zweden). Op papier moet FC Twente de volgende ronde kunnen bereiken. Met name Levante moest deze zomer de nodige spelers laten gaan en dat spreekt in het voordeel van de Tukkers die ook nog eens op veel meer Europese ervaring kunnen buigen dan hun tegenstanders.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!