Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drukke transferdag FC Twente: Plet vertrekt


31 augustus 2012 - Het is een drukke transferdag voor FC Twente en de Tukkers zijn nog niet klaar. Glynor Plet vertrekt vermoedelijk naar het Belgische Genk terwijl FC Twente zelf nog hoopt op de komst van een verdediger.

Eerder vandaag deed FC Twente al zaken met Feyenoord waarbij Wesley Verhoek en Jerson Cabral met elkaar worden geruild. Deze overgang bevindt zich in de afrondende fase. Ondertussen verkocht het de jonge Chris David aan Fulham en werden Nils Roseler en Thijs Bouma verhuurd aan respectievelijk VVV Venlo en Osnabruck.

De club heeft met het Racing Genk van Mario Been een akkoord bereikt over Glynor Plet. Het is onbekend of het gaat om een verhuur of een definitieve transfer. Opvallend is dat Plet evenals Verhoek pas in januari van dit jaar door FC Twente werd aangetrokken en nu al weer vertrekt.

Een vertrek van Plet geeft FC Twente meer ruimte om een verdediger aan te trekken. Boyata (Manchester City) en Braafheid (Hoffenheim) zijn hiervoor nadrukkelijk in beeld. Ondertussen lijkt Douglas gewoon in Enschede te blijven.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!