Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax verrast met aantrekken Ryan Babel


31 augustus 2012 - Ryan Babel keert terug naar de Eredivisie om voor zijn oude liefde Ajax te spelen. Na teleurstellend verlopen dienstverbanden bij Liverpool en Hoffenheim hoopt Babel in Nederland zijn loopbaan weer nieuw leven in te blazen.

De 25-jarige Babel besloot eerder deze week zijn contract bij Hoffenheim af te kopen. Babel zag geen toekomstperspectief meer bij de Bundesligaclub en trainde al enige tijd mee met de reserves. In Amsterdam was Babel met zijn ervaring en kwaliteiten meer dan welkom. Zeker omdat de aanvallende posities in Amsterdam onderbezet waren. Er is een mondeling akkoord bereikt over een eenjarige verbintenis.

Zaakwaarnemer Winnie Haatrecht tegenover De Telegraaf: "Ryan kent de club, de trainer en hoopt een grote bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van het elftal. Frank kent Ryan nog uit zijn tijd bij het Nederlands elftal en weet dat hij hem als linksbuiten en spits kan gebruiken. Een voordeel is dat Ryan de afgelopen seizoenen nooit geblesseerd is geweest."

Haatrecht vervolgde: "Er waren veel clubs in Ryan geïnteresseerd, maar Ajax stond direct op één. Het moet een mooie samenwerking worden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!