Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Nuytinck wordt het eens met NEC


31 augustus 2012 - Bram Nuytinck verruilt definitief NEC voor de Belgische topclub Anderlecht. Met de club van John van den Brom speelt Nuytinck dit seizoen in de Champions League. De jeugdinternational tekende in Brussel voor vier seizoenen.

"Ik ben erg gelukkig met de overstap naar traditieclub RSC Anderlecht", aldus Nuytinck op de website van Belgische topclub. "Het is een nieuwe stap in mijn carrière waar ik aan toe ben. Ik voel veel vertrouwen en bovendien kan ik met Sporting de Champions League spelen. Langs deze weg wil ik iedereen bij NEC danken voor de mooie jaren. Zonder NEC had ik deze stap nooit kunnen zetten. Ik kijk uit naar de samenwerking met mijn nieuwe collega’s en de eerste ontmoeting met de fans."

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck: "We volgen Bram al een tijdje en zijn profiel beantwoordt aan de noden van de club op zijn positie. De transfer past in de strategie van de club om jonge haalbare talentvolle spelers aan Anderlecht te binden."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!