Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Aalborg eens over Andersen


31 augustus 2012 - Ajax is het met Aalborg BK eens geworden over de transfersom van Lucas Andersen. De zeventienjarige middenvelder verruilt voor 1,5 miljoen euro de Deense club voor de Amsterdammers.

Ondanks zijn jonge leeftijd maakte Andersen al 41 keer zijn opwachting in het eerste elftal van Aalborg. Op zijn zestiende maakte Andersen zijn debuut voor de Deense club. Na Nicolai Boilesen, Christian Eriksen, Lasse SchöneViktor Fischer en Christian Poulsen is Lucas Andersen de zesde Deen in Amsterdamse dienst.

Marc Overmars, directeur voetbalzaken van Ajax: "Dat Lucas op deze jonge leeftijd al zoveel wedstrijden in de Deense Eredivisie heeft gespeeld, geeft al aan dat hij een groot talent is. Hij sluit na de interlandperiode aan bij de A-selectie. Ik verwacht dat hij zich daar verder gaat ontwikkelen. Voor ons is het een zeer interessante speler, aangezien hij voorin op veel posities uit de voeten kan, zelfs op 10, kan hij spelen. Dus we zijn blij dat hij voor Ajax heeft gekozen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!