Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Duisburg verlost Superboeren van Abdulla


31 augustus 2012 - De Graafschap kan opgelucht adem halen. Xhelil Abdulla trainde het hele seizoen al niet meer mee bij De Graafschap, maar claimde via zijn zaakwaarnemer wel recht te hebben op een doorlopend contract.

Bij degradatie zou de verbintenis echter aflopen, zo beweerde de club uit Doetinchem. Omdat Abdulla in MSV Duisburg nu een nieuwe werkgever heeft gevonden, is De Graafschap van de 20-jarige Macedonier af.

Aan de linksback heeft De Graafschap weinig plezier beleefd. Voormalig technisch directeur Looyen legde Abdulla in de zomer van 2011 vast, maar de speler kon nooit overtuigen. Abdulla had als speler van buiten de Europese Unie een pittig contract in Doetinchem.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!