Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord bevestigt komst Pelle en Verhoek


31 augustus 2012 - Feyenoord heeft haar selectie versterkt met Graziano Pelle en Wesley Verhoek. Pelle wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Parma. Verhoek tekende in Rotterdam-Zuid een vierjarig contract en komt over van FC Twente.

De transfer van Wesley Verhoek naar Feyenoord kwam vandaag uit de lucht vallen. Jerson Cabral had zijn zinnen gezet op een vertrek bij Feyenoord. De aanvaller leek op weg naar Swansea City dat het met Feyenoord eens was geworden over een transfersom van 1,25 miljoen euro. Cabral begon te twijfelen toen FC Twente aanklopte. De Tukkers waren bereid een ruildeal te doen waarbij Wesley Verhoek naar Feyenoord zou vertrekken.

"Al in de tijd dat Wesley bij ADO Den Haag speelde, stond hij bij ons op de schaduwlijst", zegt technisch directeur Martin van Geel op Feyenoord.nl over Verhoek die rugnummer 11 kreeg. "Hij is een snelle en sterke speler met een fantastische trap, die bovendien in de kracht van zijn voetballeven is. Hij is bovendien een type van wie wij verwachten dat hij gedragen zal worden door het legioen."

Cabral vertrekt juist bij Feyenoord. "Dit is voor alle partijen de beste oplossing", besloot Van Geel. "Jerson wilde niet bijtekenen en belandde bovendien de afgelopen tijd vaker op de bank dan hem lief was. Cabral en Verhoek waren allebei toe aan een nieuwe impuls in hun carrière. Ik ben blij dat we daar met FC Twente heel snel en heel goed uit zijn gekomen."

Ondertussen kwam Graziano Pelle op huurbasis over van Feyenoord. Daarmee heeft Feyenoord eindelijk een spits in de selectie. Pelle kan uitstekend uit de voeten als aanspeelpunt. Daarbij kan hij vanaf de flanken worden bediend door spelers als Sekou Cisse, Ruben Schaken en sinds vandaag dus ook Wesley Verhoek. Pelle speelde eerder jarenlang bij AZ waar hij overigens niet wist te overtuigen.

Technisch directeur Martin van Geel op Feyenoord.nl: "Hij is een fysiek sterke en balvaste spits, die met name in het vijandelijke strafschopgebied voor veel gevaar kan zorgen. Bovendien beschikt Graziano over de nodige ervaring en hij kent de Nederlandse competitie. Zijn komst wordt breed gedragen binnen de club, waaronder ook door hoofdtrainer Ronald Koeman. We hebben er alle vertrouwen in dat Graziano dit seizoen van grote waarde kan zijn voor Feyenoord."

"Met Wesley Verhoek is er een speler gekomen die voorzetten kan geven, dus ik begrijp dat ik ben gehaald om de ballen erin te koppen. Ik ben een speler die ervan houdt om hard te werken. Ik hoop dat ik het goed kan gaan doen bij Feyenoord."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!