Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dubbelslag voor Vitesse


31 augustus 2012 - Vitesse heeft zich op de slotdag van de transfermarkt weten te versterken met twee spelers. Gael Kakuta (21) komt op huurbasis over van Chelsea terwijl Nikola Aksentijevic (19) voor 2 miljoen euro over komt van Partizan Belgrado.

Aksentijevic stond in de belangstelling van een groot aantal Europese clubs. Het is echter Vitesse dat er met de handtekening van de jonge rechtsback vandoor gaat. De verdediger van Partizan Belgrado is al medisch gekeurd. Het is nu wachten op de tewerkstelling vergunning van de Servisch jeugdinternational.

Mogelijk dat Chelsea de komst van Aksentijevic financierde. Wat wel duidelijk is dat Chelsea opnieuw een speler naar Arnhem stuurt in de vorm van Gael Kakuta, een Frans jeugdinternational. De afgelopen jaren werd de aanvaller verhuurd aan Fulham, Bolton Wanderers en het Franse Dijon. Nu mag Kakuta zich bewijzen in de Nederlandse Eredivisie bij Vitesse.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!