Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente huurt Braafheid van Hoffenheim


31 augustus 2012 - Ryan Babel tekende eerder vandaag een eenjarig contract bij Ajax. Ook de andere Nederlander bij Hoffenheim maakt de overstap naar de Eredivisie. Edson Braafheid keert namelijk terug naar FC Twente dat hem voor een seizoen huurt van Hoffenheim.

In de winterstop van het seizoen 2009/2010 verliet Braafheid FC Twente voor een dienstverband bij Bayern München. In Beieren werd het geen succes, datzelfde gold voor een verhuurperiode aan Celtic. Uiteindelijk belandde Braafheid bij Hoffenheim waar hij vorig jaar 21 keer in de Bundesliga speelde.

De 29-jarige Braafheid keert nu terug naar de Eredivisie. De tienvoudig international geldt als vervanger van Bjelland die maanden uit de roulatie zal zijn. FC Twente hoopt ook nog altijd op de komst van Boyata die gehuurd zou moeten worden van Manchester City.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!