Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfermarkt in andere landen sluit later


31 augustus 2012 - In Nederland sluit vanavond de transfermarkt. Datzelfde geldt ook voor onder andere voor clubs uit Engeland, Duitsland en Spanje. In andere landen is die stress er veel minder.

Zo sluit de transfermarkt in Denemarken pas op zondag 2 september. Op dinsdag 4 september sluit de Franse transfermarkt. Paris Saint Germain heeft dus nog een aantal dagen om de transfer van Gregory van der Wiel af te ronden. Van der Wiel ziet een overgang naar de Franse miljoenenploeg wel zitten.

Ook Turkije (5 september), Rusland (6 september) en Portugal (21 september) hebben nog even de tijd. Clubs uit deze landen kunnen tot de sluiting spelers kopen. Het is voor Nederlandse clubs dus onmogelijk om tot die tijd nog spelers uit deze landen te kopen. Wel kan er dus nog een Russische club aankloppen voor Manolev of Toivonen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!