Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Wiel op het vliegtuig naar Parijs


31 augustus 2012 - Gregory van der Wiel staat voor een transfer naar Paris Saint Germain. Ajax is het met de Franse ploeg eens geworden over de transfersom. Volgens De Telegraaf bedraagt deze bijna 5 miljoen euro, twee jaar geleden weigerde Ajax nog het drievoudige.

Van der Wiel kan terugkijken op een teleurstellend afgelopen seizoen. Ook kon de rechtsback geen positieve indruk maken op Euro 2012. Van der Wiel had zijn zinnen gezet op een zomerse transfer en gaf eerder al te kennen zijn verbintenis bij Ajax niet te verlengen. Om een transfervrij vertrek te voorkomen zochten de betrokken partijen naar een oplossing. Van der Wiel nam daarbij zaakwaarnemer Mino Raiola bij de hand.

"De clubs zijn eruit", aldus Raiola vanaf Schiphol. Van der Wiel reist samen met Raiola naar Parijs om de transfer af te ronden. "We gaan proberen de deal nu rond te maken, zijn er voor tachtig procent uit, maar de laatste details zijn wel belangrijk"

Raiola weet nog niet voor hoe lang Van der Wiel zal tekenen. De Italiaans-Nederlandse zaakwaarnemer: "Dat is een van de dingen die we nog moeten bespreken." Paris SG maakte deze zomer indruk door onder andere Zlatan Ibrahimovi en Thiago Silva naar de Franse Ligue 1 te halen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!